:: Home :: FAQ :: Search :: Memberlist :: Usergroups :: Register :: Profile :: Log in to check your private messages :: Log in ::
Freakin' samples...

 
       Skale Tracker Forum Index -> Skale Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sungrazer
Skale Clueless


Joined: 11 Aug 2006
Posts: 1
Location: Omaha, Nebraska

Posted: Fri Aug 11, 2006 2:58 pm    Post subject: Freakin' samples...

How do I load more than one sample? Cause everytime i try, the new one just replaces the old one. I know it's simple, but i've never used a tracker before and it's driving me nuts
_________________
*insert list of sweet software here*
Back to top
Tranceparent
Skale Moderator


Joined: 12 Nov 2002
Posts: 514
Location: NL

Posted: Fri Aug 11, 2006 6:21 pm    Post subject:

Samples (or instruments actually) are displayed in the list on the right top side of the Skale screen.

When you loaded a sample in slot 1, just click on slot 2 to place another sample there ... and so on.

For playing back samples and adding them to the pattern, just select the desired sample and play a note.

Hope that helps.
Back to top
Display posts from previous:   
       Skale Tracker Forum Index -> Skale Support All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group